Sted: Holte eller Hillerød,

Center for Mindful Living

Slotsgade 32 (Baghuset)

3400 Hillerød

Mobil Massage: Nordsjælland

Kan det blive nemmere?

Massage til dig, der foretrækker en massage hjemme. 

Bergensol Massage er til dig, der virkelig sætter pris på en massage, hvor nærvær og bevidst berøring er omdrejningspunktet.

Ring 41 26 31 99

Mail info@kimbergensol.dk

Hvilken type massage ønsker du?

Proces Massage 

Denne massage er for dig, der ønsker at arbejde dybt, og ønsker at opleve forening mellem krop og sjæl. 

Her masseres der intuitivt og i flow fra øjeblik til øjeblik.

Til en start sidder vi overfor hinanden med øjenkontakt - her mødes vi I et stille energitisk rum - kommunikationen kan være uden eller med ord, men her bygges bro til efterfølgende massage.

Hvor: Holte, Hillerød eller hos dig

Varighed: 120 min.

 

Pris: 975,-

 

Nordlys Massage 

En dybt afspændende massage. Her arbejdes med at forløse psykiske og fysiske blokeringer i din krop. Under og efter massagen vil du opleve at stress og bekymringer forvandles til en naturlig glæde.

Der arbejdes med krop, tanker og følelser på en gang.

 

Denne massage er en kombination af glidestrøg og dybere forløsende tryk.

Anbefales til dig, som er åben og har tillid til `din krop og livet` - har et ønske om at komme ind til essens, og opleve øjeblikkets nærvær med nydelse og sanselighed.

Massagen indledes med en samtale, der bygger bro til massagen.

 

Hvor: Holte, Hillerød eller hos dig

 

Varighed: 60 min. / 90 min.

 

Pris: 600,- / 875,-

 

Klang Massage  

Klang Massage:​ At bruge klangskåle til behandling bygger på gammel indisk helbredelskunst. Klangen og vibrationerne fra skålene harmoniserer cellerne i din krop.

Vibrationer fra skålene, der ligger på din krop forplanter sig gennem væsken i kroppen. Herved løsnes spændinger og energi frigives, og du oplever en dyb afspænding af krop og sind. Inden klang Massagen har vi en kort samtale, om der er specifikke kropsområder, der skal arbejdes med.

 

Hvor: Holte, Hillerød eller hos dig

 

Varighed: 60 min. 

 

Pris: 600,- 

 

 4 Hånds Massage

En massage med 4 hænder er en meget intens oplevelse.

Massagen starter med en samtale, der bygger bro til efterfølgende massage.

Det er en kvindelig kollega, der masserer sammen med mig, så du vil opleve både maskulin og feminin bevidst berøring.

Hvor: Holte

Varighed: 120 min.

Pris:  2800,-

 Hvad siger dem der oplever en 4-hånds-massage?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”Guddommelig oplevelse i hænderne på Lisa og Kim.

At mærke den feminine og maskuline energigivende massage samtidig, var for mig en guddommelig oplevelse. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at booke en tid hos det professionelle massage-par”!

Marieyam Norholt

 

”Jeg har fået 4 håndsmassage af Lisa og Kim. De skabte en virkelig dejlig stemning og man kunne mærke, at de ikke bare kørte på rutinen, men virkelig var interesseret i at give mig en massage der passede til mig. Det var dejligt at de både snakkede med mig før og efter massagen”.

Angelina Owino

Vildeste selvforkælelse!
Idag har jeg besøgt Lisa og Kim i deres hellige tempel og modtaget den skønneste selvforkælelse i form af 4 hånds healing og massage. Det var ganske enkelt vidunderligt at komme heeeelt ned i kroppen, afslappende og sansestærk oplevelse.
Dejlig rolige omgivelser og skønne mennesker - de er meget respektfulde, omsorgsfulde og kærlige.

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg lagt mig på den varme briks i deres trygge hænder og hjerter.
Af hjertet TAK
Mette Ferrold

 

”Det bliver ikke sidste gang, jeg har besøgt Lisa og Kim og nydt godt af deres helt fantastiske, unikke og nærværende 4-håndsmassage.

Hele rummet er fyldt med en fantastisk positiv energi og næstekærlighed fra dem begge med en stor professionalisme, ømhed og nærvær for mig som individ.

De fornemmer uden ord hvad netop du og din krop har brug for fra dem. Jeg har sjældent følt mig mere veltilpas og tryg ved totalt og fuldkommen at hengive mig til deres 4-hånds massage i omgivelser fyldt af god energi og varme”.

Gitte Andersen

 

”Lisa og Kim skaber et trygt og nærværende rum, hvor sorg og hjerte-smerte ændres på en fin og blid måde til ro, frihed og indre fred igen. Deres fine og harmoniske kombination af de maskuline og feminine energier hjælper med at kanalisere de healende kræfter, som gemmer sig inde i os og er klar til at åbne sig igen igennem deres dans og berøring af mig.

Af hjertet tak fordi I har hjulpet mig igennem min udrensning af tunge, destruktive og sørgende energier og har fået mig hjem igen til mig selv”.

Lali Petix

”Besøget hos Lisa &; Kim begyndte med en hjertelig intro, hvor der lige var tid til at falde ned. Berøringen var meget varieret, der var balance mellem det kraftfulde, det fintfølende, det legende, det hele. Det var tydeligt at mærke, at der var dialog med min krop, og det lykkedes at falde helt ned og bare nyde berøringen. Jeg var hele tiden i trygge hænder. Efterfølgende var der tid til at afrunde og vende

oplevelsen”.

Jens Rasmussen

 

Jeg kan varmt anbefale en firehåndsmassage af Lisa og Kim. Det var bare så skønt at blive forkælet af to vidunderlige mennesker, der bare øser af deres kærlighed. Kim og Lisa supplerer hinanden godt og ved hvad de laver. Det var intet problem at overgive sig til deres kærlige berøring og give sig hen til nydelsen. Skøn oplevelse!

Lars Andersen

 

“The massage with Kim and Lisa was a beautiful gift for my soul.

It was so much more than any massage I ever had. It felt very nice in the moment already, I was feeling safe, held and loved by their powerful touch and presence. But the true magic of this massage blossomed over the following months as I slowly started to grasp something that I had been missing since I was very small, and that I was trying to compensate for in non-self-loving ways.

Gently with time I consciously started turning more and more often to the feelings I had during the massage - safe, held and loved - and discovered within both my body and soul that this space is always available in me, I do not need anything from the outside to feel that way. Thank you Kim and Lisa for giving me the key to this magic place within myself”.

Selma Mok Nour

 

”Jeg har været til 4-håndsmassage hos Lisa og Kim, som var meget professionelt. De fortalte kort om behandlingen, og de havde gjort det så behageligt, med lys, musik og duft.

Det var en utrolig skøn og fantastisk massage. Kim var mere fast og Lisa var mere blød i massagen og det var utrolig beroligende. Man kom virkelig til at være i nuet sammen med dem. Jeg kan helt klart anbefale dem! Så fantastisk”.

Maj Ærensdal

 

”4-hånds massage hos Lisa og Kim

Lisa overøste mig med blid berøring og ubetinget kærlighed, og masserede også dele af kroppen blidt. Kim er mere kontant uden at være hård, og man føler sig i trygge hænder og får nærværende gennemarbejdet hele kroppen. Både Kim og Lisa arbejdede ud fra den indledende samtale om udfordringer i kroppen og livet samt ønsker til behandlingen. Jeg følte mig dejligt afslappet og tilstede i min krop og kærligheden sitrede nærværende i kroppen.

Det fungerer fint med 4 hænder samtidigt, og de bytter plads så begge får behandlet hele kroppen. Både Lisa og Kim er meget nærværende og indfølende, og laver energiarbejde på hver deres måde, og det vil være fint hvis man er spirituelt indstillet, for at få den fulde udbytte af massagen. Jeg gik hjem fyldt af kærlighed, afslappet og nærværende i kroppen”.

Vagn Hansen

Tak! Beskeden blev sendt.