Meditation 15.jpg

 

 Kom og sæt dig - giv slip og slap fuldstændig af i hele dit system. Vær åben - gør plads -
 
overgiv dig til din væren. Oplev stilhedens hav, en stilhed der er fyldt med levenhed.
 

 

"Oplev at strømme ind i nærværets favn - du ved det øjeblikkeligt, når du er der,

 

og føler dig hjemme. Her kan du give slip og hvile i din egen væren"

 

 

 

M E D I T A T I O N

Vi lever i en tid, hvor der er fart på. Måske du er en af dem, der ind imellem fornemmer, at det går for stærkt. Det hele foregår automatisk, og den ene dag tager den anden. Du bliver forført - ført væk fra det eneste sikre hjem du har. Dig selv, det eneste du helt sikkert har i hele dette liv er din krop.

 

Vi har travlt med at bygge en masse op for at sikre den vi er. Det hele kan falde sammen på et øjeblik. I din krop er du hjemme. Når du er til stede her giver livet mening. Du træffer valg ud fra den høje intelligens, der er til stede i din krop. Du handler ud fra nærvær, hvilket giver energi og overskud i livet.

 

Hvad vil du, og hvor vil du hen? - Hvem træffer de valg du foretager dig? - Hvad har du brug for?​ Måske Mindfulness bølgen er startet, som en modpol til det tidligere populære "multitasking". 

Meditation21.jpg
Introduktion til meditation

Mere info her

Foreningshuset

Rungstedvej

24. okt. kl. 18:30-21:00 

Hørsholm

 

Sunrise Tour
  • Alt-inklusivt – du bliver sørget for hele ugen. Alt er tilrettelagt og betalt for – du skal blot læne dig tilbage og stresse af.

  • En uges egenomsorg  Absolut lise for sjælen!

  • Daglige meditationer 

  • Undervisning i forståelse af sindet.

  • Vandreture i skøn natur

Meditation og Mindfulness er meget stærk medicin mod den stress, der er ved at være en folkesygdom. Mindfulness træning giver dig en pause til at synke ind. Mærke den ufattelige kraft, der er i dig.

 

Ved meditative øvelser vil du komme mere til stede i det du rummer på godt og ondt. Meditation kan vise dig hvem du er. Du kan ikke præstere en meditation. Dette er en væsentlig grund til at man ofte hører folk sige, at de ikke kan meditere. Alle kan meditere eller snarere lade sig meditere. Det er så simpelt, som at hvile i sig selv - at være til stede her og nu.

 

Du vil blive guidet med nærvær, og herved støttet i meditationen. Min undervisning har fokus på at få skabt en bevidsthed i din krop.​ Åndedræts øvelser og krops scanning kendt fra mindfulness. Guidede meditationer støttet af klangskåle samt bevægelse af kroppen. ​

 

Alle kan meditere eller snarere lade sig meditere. Det er så simpelt, som at hvile i sig selv - at være til stede her og nu. Du vil blive guidet med nærvær, og herved støttet i meditationen.

Der er fokus på åndedræt, krops scanning kendt fra mindfulness og mantras.Min vejledning er for den enkelte og for grupper.