"Kim formår at afmystifice meditation og gøre meditation til et helt-nede-på-jorden værktøj. Jeg bruger meditation til at opnå mental afklarethed - og dermed et godt match mellem den indre ro hos mig selv og den ydre ro, som jeg forventes at udstråle i mit daglige arbejde, som leder"

Marcello Castrone, Teamleder, Gladsaxe Kommune

"den guidede meditation med Kim, har været en dør åbner for en helt ny og meget spændende verden. Jeg har tidligere selv læst og prøvet forskellige ting for at komme i gang, men her har Kim fungeret som nøglen til at få døren åbnet..."

Lasse Vinderslev, Business manager, Beauvais


"Min oplevelse af meditation er at det giver det overskud og overblik jeg har brug for i en hektisk arbejdsdag. Opgaverne løber ikke af med mig; jeg har styringen. Jeg bruger ofte de enkle åndedrætsøvelser til at skabe indre ro. Sidegevinsten er normalisering af mit blodtryk"

 

Debbie Spanheimer, Direktionssekretær, Danica Pension


"Min oplevelse af kim er, at han på en enkel måde fører en til dyb afspænding, der efterfølgende giver masser af energi og overskud. Hans engagement er smittende og hans rolige vejledninger gør det nemmere for mig at forstå, hvad der skal til for at opnå en meditativ tilstand"

 

Claus Rasmussen, Salgchef

"Allerede efter første møde havde jeg en god fornemmelse af ide og formål med meditation, samt gennemført grundlæggende meditationsøvelser. Kurset har givet mig et indblik i meditationens verden og godt fundament at bygge videre på. Jeg kan kun anbefale Kim som underviser"

William Michelsen, Business Controller, Kiwi Vending A/S


Under meditation finder jeg stor fred og et øget klarsyn. Jeg finder en unik indre ro og indsigt, til at skabe en stærkere og mere livskvalitet. I meditationen forstærkes min sande kærlighed og taknemlighed til livet. I meditationen finder jeg ind til mit hjerte.

Jette Marianne Hansen, Social Pædagog


"Et meditationsforløb hos Kim har givet mig en dybere ro og kontakt til mig selv. Jeg er blevet bedre til at håndtere stress, og oplever meget mere glæde og energi i hverdagen. 
Kim underviser med stort nærvær og engagement. Han er meget opmærksom på den enkelte deltager og formår at tilpasse sin vejledning, så det passer til dér, hvor man er "

Meise Andersen, Regnskabansvarlig


"Jeg opfatter Kim som en behagelig, beskeden og kompetent underviser og god guide der var god til at få mig ind i en god, afslappet tilstand, der gjorde mig mere modtagelig for de mere virksomme meditationstilstande"

Bjarne Hollingbery, Hjemmehjælper PBH


"Kim guidede mig igennem på en let, professionel og forståelig måde og lærte mig at finde ro og balance gennem øvelserne. Efter hver session følte jeg en friskhed, glæde og oplevelsen af ny energi”

Nicole Thorin Jensen


”Kims meditationer er enkle, letforståelige og tilpasset præcis den gruppe elever der er til stede.  Han stemme er behagelig og tillidsvækkende. kim er som meditationslærer venlig, empatisk og rummelig med et fint drys humor. Jeg er meget glad for den udvikling meditationerne har været med til at sætte skub i og at have haft Kim i mit liv i den periode. Dette forløb har givet mig indre ro, klarhed og styrke til at klare hverdagens udfordringer”

Lone Deleuran


"Det var meget lærerigt at komme i en total meditativ tilstand, og jeg bruger stadig de ”værktøjer”, jeg lærte hos dig"

Anette Genckel

"Du var rigtig god til at forklare "teknikken" ved meditation, og gav plads til alle deltagere for netop at opleve det, der var til dem. Det var dejligt, at der ikke var noget "rigtigt eller forkert" - alle fik lov til at flytte sig i det tempo de havde brug for"

Susanne Sadlers